eMail: comenzi@divaonline.ro
0 items - 0,00 lei 0

Nikita nu e grasă şi nici incultă

Nikita nu e grasă şi nici incultă. Asta a afirmat cunoscuta doamna blonda care, in ultima vreme a aparut in mai mult emisiuni tip pamflet. Citatul ii apartine in totalitate si este extras din paginile ziarului „Ring” unde Nikita afirma ca isi doreste ca proiectul de modificare al codului penal sa fie concretizat pentru ca astfel s-ar ajunge la interzicerea unor emisiuni pamflet cum ar fi „Mondenii” sau „Cronica Carcotasilor”

„Da, sunt de acord cu interzicerea pamfletului. Sunt foarte nesimţiţi. Nu suntem chiar aşa cum ne fac ei. Nu sunt chiar aşa de grasă şi de incultă. Cei de la Divertis îmi plac, dar Mondenii nu! Au început să-mi placă şi «Cârcotaşii», după ce am avut o discuţie cu ei. Nu ştiu dacă aş accepta să mă parodieze. Aş fi de acord să mă parodieze cei de la Divertis, dar «Mondenii» şi «Cârcotaşii», nu!”, a spus Nikita.

Evident ca noi nu avem dreptul si nici competenta de a face afirmatii legate de capacitatea intelectuala a celebrei blonde, dar putem urmări un filmuleţ realizat de un „fan” pe internet.

Daca asupra coeficientului de inteligenta nu putem purta discutii, macar al faptului ca putine kilograme in minus nu i-ar strica, putem comenta.

Evident ca metode de a slabi sunt o multime, de la simplele diete pana la zecile de exercitii disponibile online sau in cartile de specialitate. Noi am recomanda si un masaj cu ventuze din silicon, care si-au dovedit de foarte multe ori eficienta prin rezultate deosebite. Acum, fiecare poate aborda orice stil de slabit. Unii prin metodele de mai sus, altii prin negare.

Sa nu vezi celulita atunci cand este evidenta, poate fi o mare problema. Dar daca totusi iti dai seama ca ceva nu e ok, sau ca ceva este prea mult, poti incerca sa reduci din mancarea grasa, sa folosesti creme si uleiuri anticelulitice si sa abordezi cu curaj terapia cu ventuze anticelulitice pentru ca in cele din urma, cu munca si perseverenta, vei putea afirma cu fruntea sus: “Nu MAI sunt grasa!” Cat ptriveste restul afirmatiei, asa cum am mai precizat, sunt altii in masura sa cerceteze realitatea.

Add Comment