Anul trecut, circula informatia conform careia binecunoscuta vedeta de televiziune, Andreea Marin Banica, ar fi trebuit sa fie gazda unei emisiuni TV, emisiune destul de asemanatoare cu cea a lui Stefan Banica, de la PRO TV.

„Dansand pe gheata” ar fi fost numele noii emisiuni care se dorea creata, o varianta nu foarte calda a cunoscutei emisiuni „Dansez pentru tine”. In acest caz, participantii ar fi trebui sa lupte pentru marele premiu pe suprafata lucioasa si rece a unui patinoar.

In ultimul timp, intreaga presa, mai ales tabloidele, a sustinut puternic ca Andreea Banica va merge sigur la Kanal D, iar emisiunea sa ar fi inceput chiar in acest an. Insa, se pare ca planul de acasa nu s-a potrivit absolut deloc cu cel „din ecran”, tocmai pentru ca show-ul nu a mai avut loc.

Reprezentantii canalului de televiziune au sustinut ca principalele cauze ar avea legatura cu banii, sumele necesare realizarii emisiunii fiind mult prea mari decat cele la care se gandisera initial.

„ Decorul pe care ar trebui sa il realizam este unul de proportii destul de mari, iar in ceea ce priveste scenografia, aceasta este foarte complexa. Ne-ar trebui multe persoane in acest proiect, o adevarata armata”, a mentionat Maria Popescu, PR Manager Kanal D.

Asadar, momentan, nici nu se poate pune problema ca Andreea Marin sa fie gazda show-lui „Dansand pe gheata”. Mai multe aici.

De mentionat ca Andreea Marin adora sa faca masaj cu produse masaj de cea mai buna calitate si ca in ultimul timp a incercat sa se intretina cu masajul anticelulitic realizat cu ventuze masaj. Merita sa ne oprim mai mult asupra acestui subiect deoarece daca o vedeta de talia Andreei apeleaaza la asemenea tehnici de infrumusetare si mentinere, cu siguranta ar trebui si noi macar sa incercam metoda si sa vedem ce rezultate obtinem.

Ce sunt ventuzele pentru masaj?

Can vorbim de masajul anticelulitic cu ventuze, ne referim clar la ventuzele din silicon si nu la cele din materiale dure precum sticla, bambusul sau plasticul. E vorba de ventuzele din silicon moale care formeaza vidul prin strangerea ventuzei intre degete. In acest fel vidul nu va fi foarte mare, si nu va distruge vasele de sange in zona masata.

O alta particularitate a acestui tip de masaj este faptul ca ventuza aplicata nu se mentine intr-un singur loc. Aceasta este plimbata mereu in directii si dupa tipare diferite astfel incat sa distruga insulele de grasime specifice celulitei. Pentru ca rolul principal al acestor ventuze este eliminarea celulitei.